Καλώς ήρθατε στο Βαλλιάνειο Λύκειο Κεραμειών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  Δ/ΝΣΗ  Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΙΟΝΙΩΝ  ΝΗΣΩΝ

Δ/ΝΣΗ  Β/ΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ

 Διεύθυνση ??.. Κεραμειές

Ταχ. Κωδ. ??... 28100

Τηλέφωνο ???26710- 69182

FAX  ?????26710- 69182

E-mail: ??Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

                                      

 

Κεραμειές  : 17/9/2015

Αρ. πρωτ. 454

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση σχολικών περιπάτων και ημερήσιας εκδρομής του Βαλλιάνειου Γενικού Λυκείου Κεραμειών το έτος 2015-2016.

 

Ο Διευθυντής του  Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών, έχοντας υπόψιν τις διατάξεις του άρθρου 14 της υπ? αριθ. 129287/Γ2/10-11-2011 απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων «Εκδρομές, μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» (ΦΕΚ 2769/Β/2-12-2011) καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο τουριστικό γραφείο, κάτοχο του προβλεπόμενου από την κείμενη νομοθεσία σε ισχύ ειδικού σήματος λειτουργίας, να υποβάλει έγγραφη κλειστή προσφορά για την πραγματοποίηση των ακόλουθων σχολικών περιπάτων και ημερήσιας εκδρομής που πρόκειται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2015-2016 στο Βαλλιάνειο Λύκειο Κεραμειών.

             Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων μαθητών: 135 + συνοδοί καθηγητές.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΔΡΟΜΩΝ:

1. Σχολικοί περίπατοι (4)         

Α. ΣΚΑΛΑ

Β. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

 Γ. ΣΑΜΗ

 Δ. ΠΟΡΟΣ

2. Μία ημερήσια εκδρομή στην Ιθάκη τον μήνα Απρίλιο 2016.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με τουριστικό λεωφορείο, το οποίο θα πρέπει να πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις καταλληλότητας και ασφαλείας. Ο οδηγός του λεωφορείου πρέπει να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία σε σχολικές εκδρομές. Στην προσφορά θα πρέπει επίσης να αναφέρονται τα δρομολόγια των πλοίων που θα χρησιμοποιηθούν για την αναχώρηση και επιστροφή στην Κεφαλονιά.

            Το λεωφορείο δεν είναι απαραίτητο να είναι διαθέσιμο σε όλη τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής, παρά μόνο για τη μετάβαση από Κεραμειές προς τον τόπο πραγματοποίησης της εκδρομής και την επιστροφή από εκεί στις Κεραμειές.  

Η οικονομική προσφορά θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνει:

(α) Την τελική συνολική τιμή (σε Ευρώ) χωριστά για κάθε προορισμό.

(β) την επιβάρυνση ανά μαθητή ή και ανά λεωφορείο την ημέρα.

Στην προσφορά θα πρέπει επίσης να επισυνάπτονται: (α) Υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας που βρίσκεται σε ισχύ (β) στοιχεία ότι το λεωφορείο της εκδρομής πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις καταλληλότητας και ασφάλειας.

            Οι προσφορές κατατίθενται κλειστές στο γραφείο του Διευθυντή του Βαλλιάνειου Γενικού Λυκείου Κεραμειών, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του σχολείου. Το άνοιγμα των φακέλων και η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει στο Βαλλιάνειο Γενικό Λύκειο Κεραμειών στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30.

Κριτήριο για την τελική επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται σύμφωνα με το νόμο στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνίας, (http://dide.kef.sch.gr) και στην ιστοσελίδα του σχολείου http://lyk-keram.kef.sch.gr.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Πρόσθετες πληροφορίες